Voor haar

Zoveel aanbod voor de man, zo weinig voor jou...  Je bent al een tijdje opzoek naar een leuke date met een vrouw, maar je vindt het moeilijk om die ene dame te vinden waarbij het gevoel meteen goed lijkt te zijn? Neem gerust contact met me op, ook als het gaat om een lesbische trio met je man of vrouw. 

Seksualiteit is niet beperkt tot het mannelijk geslacht. Wij als vrouwen zijn zeer seksuele wezens. Onze seksualiteit wordt gevoed door emotie en passie. Hierdoor zijn wij ook kwetsbaarder in onze seksuele gevoelens. 

Ons vuurtje smeult langzaam en zachtjes, kleine vonkjes ontstaan bij elke aanraking tot we niks anders voelen dan vuur. Wij willen verzwolgen worden door liefde en passie, zodat we de dagelijkse dingen kunnen vergeten, niet meer kunnen multi-tasken en noodgedwongen alleen nog maar in het NU zijn.

Om dit te bereiken hebben we iemand nodig die we kunnen en mogen vertrouwen. Iemand die zijn eigen belangen opzij zet, luistert naar jouw lichaam en daarop weet in te spelen. De technieken die ik verwerk in mijn massage zijn erop gericht om je te laten ontspannen en je seksuele gevoelens aan te spreken. Geen plekje blijft onopgemerkt!

Het  vrouwelijk orgasme is divers en verschilt van vrouw tot vrouw. Een massage bij mij is er niet op gericht om je naar een hoogtepunt te brengen. Uiteraard probeer ik het wel onderdeel te maken van je ervaring, maar het kan voorkomen dat, wat de rede ook is, dit niet lukt. Ik heb geen last van prestatiedrang, mijn doel is enkel dat jij je kunt ontspannen en geniet van de aandacht en liefde die ik je kan geven.

Kijk bij tarieven voor de tarieven voor haar. En neem gerust contact met me op als je nieuwsgierig bent en/of vragen hebt.

Voor haar

60 minuten €130, 75 minuten €150, 90 minuten €180, 120 minuten €250

Jouw date kan bestaan uit een heerlijke erotische full body massage met olie op mijn massagetafel, NURU op bed of een fijne zeep massage gecombineerd met een heerlijke Yoni massage en meer! Zonder beperkingen tijdens de date. Lekker samen douchen, elkaar wassen, fijn met onze zachte lijven tegen elkaar aan... een hand, een mond, een kus...  Mail, bel of app me gerust om je wensen te bespreken.