Binnenkort

Full body ontspanningsmassage

Ik heb in 2019 de gelegenheid gehad een aantal massage cursussen te doen. Eind 2019 zal ik een werkruimte tot mijn beschikking krijgen waar ik een massagetafel kan plaatsen. Extra groot en lang, waar je comfortabel een uur kunt liggen om een volledige lichaamsmassage te ondergaan. Tijd voor volledige ontspanning met een spannende touch? 

Vanaf 2020 beschikbaar

Seks educatie sessies 

Aan het begin van je erotische ontdekkingsreis of misschien een klein beetje onzeker? Boek bij mij je Seks educatie sessies. De sessies zijn voor iedereen vanaf 22 jaar. Erotische nieuwsgierigheid, kennis en onzekerheid zijn niet leeftijdsgebonden. Eén pakket van meerdere sessies. Erotiek van A tot Z. Seksuele voorlichting, anatomie, massage technieken en heel veel kennis over je eigen lijf en het vrouwelijk lichaam. Tips en tricks voor een fijn en ontspannen samenzijn. Na mijn sessies ga jij zelfverzekerd elke romance aan!

Vertel me jouw ideeën hieronder. 

Hammam Deluxe

In de toekomst zal deze treatment mijn zeep massage gaan vervangen. In 2020 komt er een prachtige natte ruimte tot mijn beschikking met verwarmde massagesteen en bad. Op de steen zal je een volledige scrub en zeepzak massage ontvangen waarna we samen kunnen ontspannen in een warm bad. Een heerlijk ontspannen einde van een lange werkdag of een super relaxed begin van je weekend!

Poll

Laat je mij weten waar je interesse naar uit gaat? Uiteraard ga ik alle opties introduceren, maar laat mij weten wat je lekker lijkt of wat ik vooral niet moet vergeten tijdens deze bijzondere mogelijkheden! Jouw input is voor mij heel belangrijk, en uiteraard helemaal anoniem.