Recensies

Vind je het leuk om een berichtje achter te laten over hoe je je afspraak met mij ervaren hebt? Maar wil je daarvoor geen profiel aanmaken op de daarvoor gebruikelijke websites en fora? Hier kan je je berichtje achterlaten voor mij en vind je het leuk dan plaats ik je bericht hier voor anderen om te lezen. Dit uiteraard met toestemming van jou. 


Link naar andere recensies


Ingediende recensies

Wanneer ik toestemming heb ontvangen plaats ik hier je recensie. Mogelijk wijzig ik iets in je tekst, zodat het makkelijker leesbaar is. Verder zijn erg pornografische beschrijvingen niet gewenst. Deze details houden wij onder ons.

12 April 2019 14:00 - Na bijna 2 jaar alleen te zijn geweest na het verliezen van mijn vrouw, gaat het verdriet langzaam over in eenzaamheid.

Na het lezen van Lady's profiel op haar site besloot ik de sprong te wagen en een afspraak met haar te maken.
Ja, ik was eenzaam. Ja, ik miste die aanraking en intimiteit.
Het duurde uiteindelijk nog een week voordat ik alle moed bij elkaar had geraapt om het mailtje te versturen.
Maar nu heb ik een 'date' met Lady Lovely!

Ik ben 'nervous as hell', ik weet niet wat ik moet verwachten. Ik kom veel te vroeg aan bij Salon 261.
Als ik binnen kom word ik vriendelijk begroet met de vraag of ik afspraak heb. Ik zeg "Ja met Lady" Als Lady binnen komt lopen zie ik een prachtige blonde wolk met lang haar. Ze begroet me, pakt mijn hand en neemt me mee naar haar kamer.
"Ben je hier al eerder geweest" vraagt ze. Ik beken dat dit voor mij helemaal nieuw is.
Ze stelt me op mijn gemak door alle mogelijkheden rustig door te nemen.
Ze legt me uit dat bij de handmatige massages het niet de bedoeling is dat de klant de masseuse aanraakt.
Nadat ik aangeef dat ik dat waarschijnlijk wel wil, besluiten we voor een uur 'all in'. 

Lady gaat tegen me aanstaan en begint me zacht te kussen en te knuffelen, er gaat een rilling door me heen maar ik doe graag mee. "Wat heb ik dit lang gemist" fluister ik. We staan zo een poosje met onze kleren aan. Dan begint ze de knoopjes van mijn overhemd los te maken en haar handen vinden een weg naar mijn borst. "Je bent warm" zegt ze. Ze neemt de leiding over deze nieuweling en zegt "kleed je uit". Stom natuurlijk, maar ik aarzel bij mijn onderbroek. Even later staan we samen onder de heerlijke warme douche. Lady begint mij in te zepen en haar zachte handen glijden over mijn lichaam. Het is lang geleden dat ik dat heb meegemaakt.
Ze spoelt het sop van me af en gaat uitdagend tegenover me staan en zegt "Nu jij!".
Ik laat het me geen twee keer zeggen en zeep haar op vergelijkbare wijze in waarbij ik geniet van haar mooie lichaam. Na de douche moet ik op mijn buik gaan liggen waarna ze mij heerlijk met warme olie masseert met haar handen en haar hele lichaam. Daarna is de voorkant aan de beurt, waarbij het gebied rond 'de evenaar' niet vergeten wordt.
Nog half in een roes van de ervaringen tot nu toe merk ik dat Lady me oraal bevredigd. De gevoelens die dat opwekt doet me verlangen naar meer en Lady gaat op me zitten en we gaan intiem verder.
Door de spanning, de roes en de gedachten die door mijn hoofd fladderen kan ik me niet concerteren dus komt Lady naast me liggen en masseert mij met haar handen naar een bevredigend einde. Het is tijd om alle olie van ons af te spoelen onder de douche.
We drogen ons af en ik kleed me aan. Lady slaat een handdoek om en ze begeleid me naar de uitgang.
We wisselen een laatste kus uit en ik ga. Ik ben verkocht! 

Bedankt lieve blonde wolk, voor een fantastische ervaring in deze moeilijke tijd. - A

20 september 2019 12:30 - Toen ik 40 werd voor mezelf een bucketlist gemaakt... en onderdeel daarvan was een heerlijke massage met intiem einde.

Na lovende recensies de stap gemaakt om deze ervaring met Lady...van het lijstje af te vinken. Eerst heel fijn mail contact en definitief via de app bevestigd. Heel prettig allemaal.

Deze vrouw is echt in 1 woord geweldig...ze is relaxed stelt je heel erg op je gemak en voelt door je te lezen perfect aan hoe ze je kan laten ontspannen en op je gemak laat voelen. We hadden een fijne klik waardoor het intieme gedeelte van de date genieten was van beide kanten...ze speelt geen toneel en geniet zelf intens en oprecht . Na afloop nog even lekker samen douchen... m'n andere punten van de bucketlist besproken en met een fijne zoen afscheid genomen.

Alles wat we gedaan hebben heeft er bij mij voor gezorgd dat ik een heerlijke fijne date heb gehad..en op een roze wolk naar huis ben gereden.
Lieve Lady je bent een prachtig mens...en voor deel 2 ga je me zeker terug zien.  - S

03 Mei 2019 11:00 - Het begon voor mij met prettig mailcontact met Lady. 

Ik heb slechts één eerdere ervaring gehad met een masseuse uit Hilversum maar die stopte door omstandigheden. Dus op zoek naar een alternatief. Lady reageerde vlot en sympathiek om het bericht wat ik via haar website stuurde. Het leidde tot een afspraak die ik als zeer prettig heb ervaren.

Bij aankomst neemt ze de tijd om eerst even kennis te maken en het nodige van je te weten te komen. Dit met als doel je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dat dit van waarde is blijkt vervolgens als het "echt" begint. Ze voelt feilloos aan waar je behoefte ligt en wat je lekker vindt en speelt hier heerlijk op in. Tegelijkertijd laat ze je merken dat ze er zelf ook van geniet. Ze raffelt niets af en begeleidt je op een prettige manier naar het einde van de afspraak. 

Ik ben met een heel goed gevoel weggegaan en ga graag over een tijdje weer bij haar langs. - J


17 juli 2019 12:30 - Na veel twijfelen een afspraak gemaakt bij Lady.

Alle recensies gelezen hebbende waren de verwachtingen hoog gespannen. Lady maakt ze meer dan waar. Ze stelt je op je gemak, is geïnteresseerd in jou en je verhaal en geeft je het gevoel dat je met een vriendin praat en vrijt. Is sexy en niet plichtmatig, maar echt met gevoel. Ze laat zich meenemen in jouw spel en wensen. Een droomvrouw. Kortom een 10 plus, een schat waar ik zeker nog vaak zal komen. - M


18 september 2019 21:30 - Na mijn eerste kennismaking met Lady in juli 2019, een kennismaking die echt een 10 plus verdiende schreef ik dat ik zeker vaker terug zou komen. 

Nu was het zover, de eerste keer was ik wat gespannen, wat overigens helemaal niet nodig is bij Lady, deze keer was ik ontspannen en keek uit naar mijn vriendin, want dat gevoel geeft ze je. Bij binnenkomst herkenning en een hartelijk welkom met een overheerlijke kus. Even bijkletsen en lekker samen onder de douche. Er staat sinds kort een massagetafel en ik stel voor dat ik na de massage haar wil masseren. 

Na een overheerlijke massage overgaand in een body to body gaat Lady op de massagetafel liggen en geeft zich over aan mij. Een overheerlijk onvergetelijk spel speelt zich af op deze tafel. Ze is een echt schatje en gaat helemaal in het spel op. Beter dan de vorige keer was onmogelijk, lekkerder kon ook niet omdat de vorige keer al een 10 plus was. Deze keer was qua alles een evenaring van het vorige bezoek. Een heel dikke 10 plus. Lady tot de volgende keer, je bent een kanjer. - M 

Jouw recensie binnenkort hier?