Over mij

Fijn dat je even de tijd neemt om meer over mij en mijn diensten te ontdekken. Ik heb een natuurlijk voorkomen en ben vrolijke meid. Zacht en volslank met kleine borstjes en een mooi gezichtje. Toen het voor mij tijd werd om na te denken over wat ik graag wilde in het leven, kon ik niet anders dan mijn gevoel volgen. Erotiek is mijn passie en liefde is daardoor mijn vak geworden. Ik vind het heerlijk om jou te leren kennen en we zullen al gauw een gezellig gesprek hebben. Mensen ervaren mij als zeer rustig en ik schijn dan ook een kalmerend effect te hebben op mijn bezoekers. Vind jij het dus allemaal wel erg spannend, geen zorgen het ijs is snel gebroken en je voelt je gauw op je gemak. 

Ik werk als zelfstandige in de erotische branche. Tijdens mijn werk blijf ik dicht bij wie ik ben. Ik ben oprecht, spontaan, innemend en zorgzaam. Mijn dienst bestaat voornamelijk uit zorgen dat jij kan ontspannen en genieten en met de juiste klik genieten we er samen van! Soms stel ik wat vragen tijdens de date om te kunnen ontdekken waar je behoeftes liggen. Ondanks dat erotiek een normaal onderdeel van ieder mensenleven is, vinden we het vaak nog lastig om er over te praten. Ook daadwerkelijk weten wat je fijn vindt of wat je opwindt is een uitdaging. Ik hoop dat ik met mijn 7 jaar ervaring in de erotische branche jou kan geven waarvan je zelf niet wist dat je het zocht. 

Liefde, warmte en intimiteit is voor iedereen een basisbehoefte. Leef jij een extreem druk leven, ben je alleen,  of mis je gewoon een aanraking af en toe? Gun jezelf dan de tijd om los van alles terug bij jezelf te komen. Kijk eens wat er allemaal mogelijk is bij mij. Mijn diensten zijn vrij uitgebreid, veel is mogelijk met wederzijds respect, gepaste hygiĆ«ne en de juiste klik.

Wie weet tot binnenkort!  

 

Liefs Lady